Om oss

Vill du ha roligt och träffa människor? 

Söker du nya utmaningar? 

En extra inkomst eller flexibiliteten att själv bestämma över din tid? 

Bygg upp din verksamhet med hjälp av våra unika och kvalitativa produkter. Du arbetar heltid, deltid eller flexibelt kring din familj och nuvarande åtaganden. Det unika med den här affärsmodellen är att du inte behöver någon tidigare erfarenhet, eftersom jag utbildar och handleder dig till de resultat som tilltalar dig, dvs en liten butik, en stor butik eller i rollen som Affärsutvecklare. Vi skräddarsyr en personlig affärsmodell och strategi till dig.  

Ta chansen att forma ditt liv så som du vill ha det genom att påbörja din resa idag. Genom att arbeta tillsammans med mig är du din egen chef, med all de fördelar och den flexibilitet som det innebär. Och du har alltid stöd av en professionell handledare- du står aldrig ensam.  

Känner du att tilltalas av det du läser? Vill du utvecklas, är du positiv, har en bra attityd och är villig att lära dig ett modernt sätt att arbeta på?  

Kontakta mig!  

Hälsningar Ingela 

Contact me

Ingela Engström 

Jag heter Ingela Engström och jag jobbar med att erbjuda människor en bättre hälsa och en bättre livsstil. Jag driver InHealth Massage & Friskvård. Att dessutom jobba med Forever ger mig större frihet att bestämma över min tid. Det är fantastiskt roligt och utvecklande. 

Söker du nya utmaningar? En extra inkomst eller flexibiliteten att själv bestämma över din tid? Då kanske Forever kan vara nåt för dig!  Du bestämmer själv över din verksamhet och har samtidigt ett starkt och omtyckt varumärke att luta dig mot. 

Forever har en stark tillväxt och fler medarbetare behövs, allt från dig som vill ha något roligt att göra på din fritid till dig som vill ha en ny karriär som ledare. 

Vi lägger upp din verksamhet efter dina önskemål och du får den utbildning och den handledning du behöver. 

Ta steget idag! Välkommen att kontakta mig för att se om det här kan vara nåt för DIG! 

Hoppas vi hörs! 

Ingela